Krankamerasystem - ett säkert lyft för byggindustrin!

Krankamera för tornkran, mobilkran, fackverkskran mfl.

Krankamerasystem komplettSafedriving har idag Sveriges bredaste program på krankameror och tillbehör. Vi har utan zoom, SDK300, vi har x 10 zoom SDK500 och vi har x27 zoom SDK600. Alla kameror med eller utan inbyggt batteri. Våra kameror anses även vara de enklaste och smidigast att montera. Prova oss! Säkerhet på byggarbetsplatsen är A&O. För att bibehålla hög säkerhet krävs att kranföraren har fullständig uppsikt över arbetsplatsen. Krankamera för tornkran Med Safedrivings krankamerasystem SDK 300-600 ökar du säkerheten och kontrollen. Samma krankamera kan användas trådlöst och med kabel. Med en krankamera har Kranföraren full uppsikt även vid de mest avancerade lyften, vilket i sin tur förbättrar arbetsmiljön, förebygger olyckor och minskar materiella skador. Safedrivings krankamera passar lika bra till mobilkran och tornkran som till fackverkskran . Klicka på produkter för mer information om krankamera till just er kran.

 

"Med min krankamera har jag alltid full kontroll vid lyft in i byggnader"

Mobilkran

Den vanligaste typen av mobilkran består av en teleskopisk stålbom fastsatt på en mobil plattform. Kranföraren i kabinen har inte alltid har optimal sikt över kranens krok, speciellt i situationer där han måste lyfta lasten över byggnader.

Hämta Produktblad

 

Mobilkran Jibb Krankamera

Mobilkran Krankamera

"Med krankameran ser jag allt som händer där jag ska lyfta"

Tornkran kamerasystem

Tornkran

Tornkranen är en modern form av självbalanserad kran. Fixerad vid marken så ger tornkranar oftast den bästa kombinationen av lastförmåga och lyfthöjd. De används oftast vid konstruktionen av höga byggnader. Problemet är att även om kranföraren sitter i en stuga högt uppe i skyn, så kan han fortfarande inte se hela hans arbetsområde.

Hämta produktblad

"Att sitta lågt vid höga lyft är nu en fröjd med min krankamera"

Fackverkskran

Fackverkskranen kan användas för många ändamål, på en byggarbetsplats. Kranens operatör, sitter lågt nere i sin kabin, och har ofta inte har tillräckligt god sikt över arbetsområdet.

Fackverkskran Jibb Krankamera

Fackverkskran Krankamera

Hyrköp

 SDK 600 och SDK 600 Digital ca 2.300:- Efter avtalstiden slut, köp loss kameran för 2-6.000:- beroende på modell. Begär offert!

 

Läs mera om att hyra här Produktblad i PDF

Vi söker Importörer för våra krankameror i Danmark, Norge och Finland. Vi erbjuder exklusivitet.

För mera information, kontakta Olof Pankko på mail olof@safedriving.se eller ring +46 (0)40303024